تابه چدن از پرکاربردترین ظروف آشپزخانه است که در پخت انواع غذاها از آن استفاده می شود. اما بعضی ها پس از مدتی با تمیز کردن این ظروف دچار مشکل شده و مجبور به دور انداختن آن ها می شوند. سایت دانستنی ها به شما تمیز کردن این ظروف را یاد می دهد به طوری که درست مثل روز اول تمیز و براق شود.

    وسایل مورد نیاز:

    • فر با تنظیمات تمیز کننده
    • فویل
    • دستکش ضد حرارت
    • آب
    • سرکه
    • مایع ظرفشویی
    • اسفنج
    • دستمال
    • روغن بادام زمینی

    تمیز کردن ظروف چدن

    یک لایه فویل داخل فر قرار دهید. تاوه ها را پشت و رو داخل فر قرار دهید.

    تمیز کردن ظروف چدن

    یا فر را روی تنظیمات تمیز کننده قرار دهید. اگر این تنظیمات را ندارد روی دمای ۴۲۵ درجه قرار دهید و بعد از ۲ ساعت آن را چک کنید. سپس تاوه ها را از داخل فر بیرون بیاورید. تاوه ها هنوز کثیف هستند اما جرم های روی آن ها کمی نرم تر شده اند.

    تمیز کردن ظروف چدن

    داخل ظرف بزرگی آب و سرکه و کمی مایع ظرفشویی بریزید و تاوه ها را به مدت ۳ ساعت داخل آن قرار دهید.

    تمیز کردن ظروف چدن

    سپس آن ها را با دستمال تمیز کنید تا کاملا خشک شود.

    تمیز کردن ظروف چدن

    روی تاوه کمی روغن بمالید.

    تمیز کردن ظروف چدن

    و دوباره به مدت ۱ ساعت داخل فر ۳۵۰ درجه قرار دهید. تاوه روغن را جذب می کند هم براق تر می شود و هم خاصیت نچسب خود را از دست نمی دهد.

    تمیز کردن ظروف چدن

    به همین راحتی!

    حالا می توانید داخل این تاوه ها غذا بپزید.

    تمیز کردن ظروف چدن

    تمیز کردن ظروف چدن

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت سایت داستنی ها محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس